Stäng
Woody presenterar

Tema: Grund

Det är nu du planerar och lägger grunden för vårens och sommarens alla byggprojekt. Din lokala Woody bygghandel har marknadens bästa urval av moderna grund- och kantelement i både lättklinker och cellplast från de ledande leverantörerna. Hos oss hittar du såklart även klassisk fin- och grovbetong, armeringsnät i alla möjliga storlekar och dimensioner samt alla tillbehör och kunskapen du behöver. Woody Bygghandel – vi lägger grunden för ditt nästa byggprojekt!

FINJA – ALLT FÖR EN BRA GRUND!

Oavsett vad du ska bygga så har Finja precis det du behöver när grunden ska gjutas/läggas till nya villan, garaget, industribyggnaden eller kontoret.

FINJA EXAKT 

Finjas unika egenutvecklade grundelement med yta i borstad fiberbetong för grundläggning till ytterväggar med en kärna av isolering. Passar perfekt ihop med Finjas mursystem Exakt.

 

Björn bygger grund...


FINJA L-ELEMENT

Finjas storsäljare L-element har även det en yta av fiberbetong och används vid nyproduktion till villor, kontor eller industribyggnader.

 

FINJA GARAGE

Senaste tillskottet är framtaget just för grund till garage. Likt övriga grundelement har det utvändig fiberbetong men dessutom en förhöjd sockel på insidan.

 

VISSTE DU ATT…

Finja bytt till en ny revolutionerande plastsäck för både torrbruk och EPS-betong? Den nya säcken är både tåligare och fuktsäker, vilket fördubblar hållbarheten på produkten från 12 till 24 månader. Dessutom är den nya plastsäcken mer miljövänlig då den är 100 % återvinningsbar.

 

Björn tipsar...

 

Jackon – din kompletta grundlösning!

Jackon Grundlösningar är ett samlingsnamn för alla Jackons produkter som vi kan erbjuda för just detta ändamål. Jackons grund- och kantelement täcker alla olika byggnadskrav vare sig det är bostad, industri, fritidshus eller garage.

  

 

Jackon Siroc®-familjen är typgodkända produkter som uppfyller branschens alla krav. Utsidan är färdigbehandlad och består antingen av en fibercementskiva eller en fiberarmerad betongyta. Vilket kantelement som just du ska välja beror på vilken typ av hus/byggnad som ska byggas och vilka krav som finns.

Om du väljer att montera din grund med produkter från Jackon får du också den unika fördelen att vi levererar ”hela paketet”. Vi erbjuder hjälp med val av lösning, grundisolering i form av Jackopor® och Jackofoam® samt Jackon Radon Solution med alla nödvändiga tillbehör. 

Med Jackons kompletta grundlösningar får du flera fördelar:

  • Enkel montering och bra kvalité
  • Komplett system med alla tillbehör du behöver
  • Special är vår specialitet!
  • Brett sortiment
  • Snygg färdigbehandlad utsida
  • Finns i olika höjder
  • Standardlängd 1200mm
  • Färdiga hörn samt alla kantelement