Stäng
Unikt byggsystem

för väggar ovan och under mark

Jackon Thermomur® är ett färdigt isolerat och komplett byggsystem i 7 smarta serier för väggar till hus, offentliga byggnader, källare, garage och pool.


Jackon Thermomur® består av lätta block av Jackopor® (EPS) som staplas som byggklossar och fylls med betong. Efter gjutning fås en lufttät konstruktion utan köldbryggor som kan bekläs in- och utvändigt. Med ett hus byggt med Jackon Thermomur® får du ett tryggt och fuktsäkert boende med låga energikostnader. Systemet har varit på marknaden i 35 år, är beprövat och utvecklas kontinuerligt tillsammans med användaren i takt med ändrade byggföreskrifter. Jackon Thermomur® har blivit ett begrepp i branschen förknippat med enastående kvalité, trygghet och användarvänlighet.  

Jackon hjälper dig med mängdberäkning, teknisk vägledning och praktisk erfarenhet gällande Thermomur® projekt. 

Jackon Thermomur® finns i 7 varianter som var och en har sitt användningsområde tillpassat de energikrav som ställs från gällande föreskrifter. Jackon Thermomur® 350, Thermomur® 350HD och 350 Super är anpassad för hus med höga isoleringskrav medan Jackon Thermomur® 200 och 250 är anpassat för innerväggar, garage och byggnader med låga isolationskrav. Thermomur® 250x (med plastbindare) är en vidareutveckling av originalet 250 med Jackopor EPS-steg. Till skillnad mot sin föregångare kan denna användas som bärande innervägg och garage med motfyllnad. Med ett U-värde på 0,11 är Thermomur® 450 ett nytt alternativ till lågenergihus.

  • Komplett byggsystem
  • Färdigt isolerat
  • Bärande betongkärna
  • Låg vikt
  • Enkel montering
  • Inga köldbryggor
  • Torrt och sunt inneklimat

Välkommen till branschens största utbildningsplats

Jackon kompetenscenter är en utställningshall på 1000m2 med fullskalig presentation av våra produkter. Vi fokuserar speciellt på praktiska demonstrationer av uppbyggnad av systemprodukter men går också igenom våra detaljlösningar.

Vi har även en egen ”gör det själv” hörna där man kan testa på att bygga själv. Ta med dina underbara kollegor och fantastiska kunder och besök oss i Skövde. Tillsammans tar vi fram ett specialanpassat besök just för er och det ni är intresserade av. Varmt välkommen till oss på Jackon!

 

Bygg enklare med Jackon

Nu kan du som proffskund lära dig mer om isolering och Jackons geniala systemprodukter i Woodys digitala utbildning. Oavsett om du ska bygga hus, källare, garage eller pool så blir ditt jobb enklare om du väljer en av våra 7 smarta serier i det marknadsledande byggsystemet Thermomur.

 

Vi hjälper dig med alla tekniska och praktiska frågor

Jackons tekniska kundservice är bemannat av kunnig teknisk personal som vet vad de pratar om. Vi hjälper dig med alla tekniska och praktiska frågor. Behöver du hjälp till att mängda ett projekt? Eller till att välja den lösningen som bäst passar för dig? Eller håller du kanske på med ett specialprojekt? Inga problem, vi tar fram en skräddarsydd lösning som passar perfekt för dig. Special är vår specialitet!