Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Så väljer du rätt golv

Det finns ingenting i vårt hem som slits så mycket som våra golv. Därför rekommenderar vi på Colorama att investera i ett golv som håller en hel livstid. Välj ett golv som du själv tycker om, låna hem prover och känn efter vad som passar bäst för ditt boende.

Hos oss hittar du gedigna trägolv, skräddarsydda textilmattor och tåliga golv av vinyl och laminat.

Så väljer du rätt golv
Det är stor skillnad på ett kök och ett vardagsrum med avseende på hur tåligt ett golv behöver vara. Och bygger man nytt vill man ofta ha ett genomgående golv i alla rum, då gäller det att hitta något som är slitstarkt men ändå har rätt stil. Finns det barn, stora hundar, cyklar som ska rullas in eller är det bara en stillsam vuxen som går i strumplästen? Du vill ju att ditt golv ska fortsätta vara vackert länge.

När du vet vilket kvalité du vill ha på golvet är det dags att fundera på om du vill ha någon kulör.
Ska golvet vara betsat, kulört eller ljust? Till exempel gör ett mattlackat golv med ljust pigment rummet ljusare eftersom väggar och golv reflekterar varandra. Mörka golv är jättesnygga men det dämpar rummet. Så frågan är hur ljust det är hemma hos dig. Har du bara ett ljusinsläpp eller kommer det in mycket ljus från flera håll?

Vi hjälper dig mer än gärna. Kom in till oss!