Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
 • Lånesläp*
 • Fri byggrådgivning
 • Noga utvalda artiklar

Monterat

Monterat är precis så enkelt som det låter! Vi tar hand om allt, från början till slut. Du får en kontakt och ett fast pris på hela arbetet, från produkt till montering. Vi samarbetar med ortens bästa hantverkare och du får givetvis garanti på hela jobbet. För att anmäla ditt intresse fyller du bara i formuläret nedan, så kontaktar vi dig och bokar in ett möte.

Så här går det till:

 1. VÄLJ PRODUKT:
  Oavsett om du vill byta fönster eller ytterdörr, lägga om taket eller garageport så hjälper vi dig gärna att välja modell. I vår utställning får du både inspiration och information för att kunna fatta rätt beslut.
 2. KOSTNADSFRITT HEMBESÖK:
  När du valt produkter så blir nästa steg att vi kommer hem till dig för måttagning och för att tillsammans gå igenom arbetsmomenten.
 3. FAST PRIS INKL. ALLT:
  Efter hembesöket får du ett komplett pris på allt: produkter, arbete och förbrukningsmaterial. I priset tar vi hänsyn till ditt ROT-avdrag. Priset är fast och du kan vara säker på att inget tillkommer. När du accepterat offerten, kommer vi överens om en tidplan för jobbet.
 4. MONTERINGEN:
  De hantverkare vi samarbetar med är utbildade och certifierade inom sina områden. Det garanterar att arbetet bli professionellt utfört. Givetvis lämnar de också en städad arbetsplats efter sig.
 5. GARANTI & DOKUMENTATION:
  När arbetet är klart och du godkänt det, kontrollerar och dokumenterar vi projektet för garantins skull. Du får alla handlingar. Vill du dela upp din betalning så kan vi ordna det med Woody-kortet. 

Allt du nu behöver göra är att fylla i formuläret så hör vi av oss till dig!

Jag vill veta mer:

Fönster
Garageport
Dörr

Så här behandlar vi dina personuppgifter. Läs mer här!

Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.