Stäng

Monterat

Funderar du på att byta fönster, dörr eller garageport?
Då är vår tjänst Monterat någonting för dig. Vi tar hand om allt från början till slut!

 

1. Välj produkt
Oavsett om du vill byta fönster, ytterdörr eller garageport så hjälper vi dig gärna med att välja modell. I vår utställning kan du både få inspiration och information om vad som är rätt beslut för dig. 

2. Kostnadsfritt hembesök
När du valt produkter så blir nästa steg att vi kommer hem till dig för måttagning och för att tillsammans gå igenom arbetsmomenten.


3. Fast pris inklusive allt
Efter hembesöket får du ett komplett pris på allt, produkter, arbete och förbrukningsmaterial. I priset tar vi hänsyn till ROT avdraget. Priset är fast och du kan vara säker på att ingenting tillkommer. När du accepterat offerten, kommer vi överens om en tidsplan för jobbet. 


4. Monteringen
De hanverkare som vi samarbetar med är utbildade och certifierade inom sina områden. Det garanterar att arbetet blir proffisionellt utfört. Givetvis lämnar de en städad arbetsplats efter sig.


5. Garanti & dokumentation
När arbetet är klart och du har godkänt det, kontrollerar och dokumenterar vi projeket för garantins skull. Du får alla handlingar. Vill du dela upp din betalning så kan vi ordna det med Woody-kortet.

 

Allt du behöver göra för att byta fönster, ytterdörr eller garageport är att fylla i en intresseanmälan via vårt formulär till höger!

Jag önskar hjälp

Välj vad du behöver hjälp med

  • Dörrar
  • Fönster
  • Garageport